Ανακοίνωση του Κ.Σ.Α για το Έτος 2016

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών ανακοινώνεται :

1. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 13.00 ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών θα σας παρουσιάσει τη δράση του χορευτικού τμήματός του, στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα). Θα γίνει σύντομη προβολή των εξαιρετικών εμφανίσεων του χορευτικού μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα χορέψει κυθηραϊκούς χορούς φορώντας την τοπική ενδυμασία και θα υπάρξει πλούσιος μπουφές, προσφορά μελών του Συνδέσμου μας. Παρακαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια μας αυτή. Είσοδος ελεύθερη.

2. Στις 24 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί, με τα άλλα Κυθηραϊκά Σωματεία, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Ιερού Ναού της Μυρτιδιωτίσσης στον Άλιμο. Θα προηγηθεί θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κκ. Σεραφείμ.

3. Στις 28 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός μας στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5 / 7ος όροφος). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6944640404 κυρία Κασιμάτη, και 6973699953 κυρία Ξηνταράκου.

4. Στις 2 Μαρτίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5 / 7ος όροφος). Στην περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, που είναι το πιθανότερο, θα επαναληφθεί οπωσδήποτε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

5. Στις 9 Μαΐου 2015 ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών κάλεσε την κυθηραϊκή χορωδία «ΚΕΥΘΟΣ» στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» για να ερμηνεύσουν τραγούδια κυθηρίων συνθετών και στιχουργών (Αττίκ-Ν.Φατσέα – Γ.Πρινέα – Π.Λευθέρη). Το DVD αυτής της εξαιρετικής συναυλίας διατίθεται από τα γραφεία του Συνδέσμου (210.3832806).

6. Στις εορτές των Χριστουγέννων, μέλη του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών θα επισκεφθούν, όπως κάθε χρόνο, το Δημόσιο Ψυχιατρείο Αθηνών για να προσφέρουν δώρα και χρήματα στους εκεί νοσηλευόμενους συμπατριώτες μας. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή του Συνδέσμου, με οποιονδήποτε τρόπο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με κ. Βασίλη Χάρο (τηλ. 6972.416388), ή με τα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 210.3832806 .

7. Σας ενημερώνουμε ότι εξουσιοδοτημένος από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας να εισπράττει συνδρομές των μελών του, επισκεπτόμενος τις οικίες τους, είναι μόνο ο κ.Στέφανος Πετρόχειλος.
Αν κανείς άλλος σας επισκεφθεί, επικαλούμενος την ιδιότητα αυτή, να τον αποπέμψετε δεόντως.

Για τις άλλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται θα σας σταλούν εγκαίρως ιδιαίτερες προσκλήσεις.

Για τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών

Ο Πρόεδρος                                             Η Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Καρύδης                            Βάσω Φλωροπούλου-Σαμίου

Scroll Up