ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – FOOD EXPO 2019

        Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία παρευρέθηκε στη «FOODEXPO 2019», τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, τροφίμων και ποτών, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η Έκθεση  διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο  METROPOLITAN EXPO, από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 και φιλοξένησε  παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και  από τα νησιά μας,  που συμμετείχαν μέσω της πρόσκλησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

 Μέλη του Δ. Σ. της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας  επισκεφτήκαμε το Περίπτερο της Π.Ι.Ν,  όπου  μας υποδέχτηκαν ο Διευθυντής Γραφείου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γεράσιμος  Παναγιωτάτος – Τζάκης και οι  παραγωγοί  των νησιών μας,  με τους οποίους συνομιλήσαμε  και τους συγχαρήκαμε για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους να γνωρίσουν και να γευτούν οι επισκέπτες της έκθεσης τα, εξαιρετικής ποιότητας, προϊόντα   των νησιών μας.

        Η  Επτανησιακή Συνομοσπονδία συγχαίρει όλους τους παραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση, ειδικά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και  τους παραγωγούς από τα νησιά μας για τη σημαντική τους βοήθεια στην ανάδειξη και  προώθηση των τοπικών προϊόντων  και γενικά του τοπικού πλούτου της Ιόνιας Γης, σε εγχώριες και διεθνείς αγορές.

 

             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     

                                                               

 ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΜΙΟΥ-ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ                           ΑΝΝΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ-ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ 

Scroll Up