Ψήφισμα για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, συμπολίτες και συμπολίτισσες

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία, πολιτιστικός φορέας με μέλη αντίστοιχους φορείς από κάθε νησί του Ιονίου Πελάγους (Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Κύθηρα), απευθύνεται σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, στο πνεύμα του αλληλοσεβασμού, της αλληλοκατανόησης, της αλληλεγγύης των λαών, προκειμένου να στηριχτεί η προσπάθεια που έχει αναλάβει για την ανασύνθεση της ολοκληρωμένης εικόνας του ελληνικού πολιτισμού και την προβολή της πραγματικής συμβολής του στον πολιτισμό του πλανήτη.

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ανέβασε προς ψήφιση στο AVAAZ, ψήφισμα για την επιστροφή όλων των στοιχείων του πολιτισμού και των γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας. Σε αυτή μας την προσπάθεια σας καλούμε όλους να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας ώστε εντός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος να συγκεντρώσουμε τον προαπαιτούμενο αριθμό υπογραφών. Αν το επιτύχουμε, θα μεταφραστεί αυτόματα μέσω του ΑVAAZ σε 190 Γλώσσες του κόσμου και θα μεταδοθεί μεταφρασμένο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας! Στην περίπτωση αυτή θα μαζευτούν εκατομμύρια υπογραφές για να γίνει πραγματικότητα το όραμα επιστροφής των στοιχείων πολιτισμού στη χώρα μας. (Μπορείτε να ψηφίζετε στο συνημμένο ή στο site μας ή στο ΑVAAZ).

ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΣ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ .

https://secure.avaaz.org/el/petition/Oi_kyverniseis_ton_horon_poy_diathetoyn_ellinika_stoiheia_politismoy_Epistrofi_ton_ellinikon_stoiheion_politismoy_sti_ho/?claeJmb

Scroll Up