Συναυλία Χορωδίας «Κεύθος» στα Κύθηρα

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για τα Κύθηρα και τον πολιτισμό τους, οργάνωσε και παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία στις 23 Αυγούστου 2015 στο θέατρο Καψαλίου «ΖΕΙΔΩΡΟΣ» σπουδαία μουσική εκδήλωση.

Η χορωδία «Κεύθος» επανέλαβε τη συναυλία που είχε πραγματοποιήσει, με πολλή μεγάλη επιτυχία, στις 9 Μαΐου 2015 στην Αθήνα στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Η χορωδία ερμήνευσε τραγούδια των κυθήριων συνθετών και στιχουργών Κλέωνος Τριανταφύλου (Αττίκ), Ν. Φατσέα και Ι.Πρινέα, καθώς και του νέου συνθέτη Παναγιώτη Λευθέρη .

Οι 25 κυθήριοι χορωδοί, με μαέστρο τον κ. Τίμο Λιγνό και πιανίστα την κα Μαριλίνα Τζελέπη, μας ταξίδεψαν νοσταλγικά με τις μελωδικές ερμηνείες τους και μας ενθουσίασαν.

Πλήθος κόσμου, κυθηρίων και φίλων, πλημμύρισε το πανέμορφο θέατρο «Ζείδωρος» και χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους συντελεστές. Την όλη εκδήλωση παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών κ. Γιάννης Ζερβός. Η κα Ελένη Χάρου συντόνισε την εκδήλωση και ερμήνευσε με τη γλυκιά φωνή της δύο τραγούδια του Αττίκ.

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών υπόσχεται να συνεχίσει παρόμοιες συνεργασίες που αναδεικνύουν τα Κύθηρα.

Scroll Up