Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Μία περιοχή της Μακεδονίας, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, την περιοχή της Αριδαίας, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν του Νομού Πέλλας, επέλεξε o Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών  για να πραγματοποιήσει στις 12,13 & 14 Μαΐου, την πρώτη εκδρομή του μετά την περίοδο της πανδημίας, συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων εξορμήσεών του.

Τόπος διαμονής το Λουτράκι Αριδαίας, πολύ κοντά στα Λουτρά Πόζαρ,  περιοχή  την οποία διασχίζει ο θερμοπόταμος δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τοπίο από δάσος, πλατάνια και τον θόρυβο του νερού που κυλάει παντού. Ξεχωριστή εμπειρία οι λουτροθεραπείες στα ιαματικά, θερμά νερά, με θερμοκρασία 37C, που αναβλύζουν από το βουνό δημιουργώντας καταρράκτες και φυσικές πισίνες.

Η  Έδεσσα με  τους πανέμορφους   καταρράκτες, η Νάουσα με το  υπέροχο  πάρκο  του  Αγίου  Νικολάου που διασχίζει ο ποταμός Αράπιτσας και τέλος, η επίσκεψη στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά, όπου σύνεπεσε με το ετήσιο μνημόσυνο της Γενοκτονίας των Ποντίων, συνέθεσαν ένα ξεχωριστό μαγιάτικο ταξίδι.

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών ευχαριστεί τα μέλη του που συμμετείχαν στο ταξίδι αυτό για το κέφι , τον ενθουσιασμό και τη θετική τους διάθεση.