Κοπή Πίτας Κυθηραϊκών Σωματείων

Τα Κυθηραϊκά Σωματεία της Αθήνας και του Πειραιά συγκεντρώθηκαν στον Άλιμο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν.Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης, την Κυριακή 24.1.2016 για την καθιερωμένη εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Προηγήθηκε Θεία Λειτουργία στον περικαλλή Ναό της Μυρτιδιωτίσσης,

Συγκεντρωθήκαμε εδώ για να πάρουμε δύναμη για αγάπη και ομοψυχία από τον Άγιο Θεό, την Παναγία μας τη Μυρτιδιώτισσα, τον Άγιο Βασίλειο και όλους τους Αγίους της Εκκλησίας μας, είπε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.Σεραφείμ.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Τριφυλλείου Ιδρύματος κ.Εμμ.Καλοκαιρινός, ο οποίος μίλησε και απηύθυνε ευχές και εκ μέρους των προέδρων και των άλλων Σωματείων.

Παρόντες ήταν εκεί οι πρόεδροι: του ΚΙΠΑ καθηγητής κ.Γιώργος Κασιμάτης, της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς-Αθηνών κ.Βρετός Κυπριώτης, του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών κ.Γεώργιος Καρύδης, του Ομίλου Κυθηρίων Πανεπιστημιακών κ.Καίτη Αρώνη-Τσίχλη, του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Κυθηρίων Αλίμου κ.Σπύρος Βαρυπάτης και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αλίμου κ.Καρύδη. Τον πρόεδρο της Εταιρείας Κυθηραϊκων Μελετών εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ.Μανώλης Καλλίγερος.

Scroll Up